Skoči na glavno vsebino

Koncert šolskih glasbenih skupin

Leto 2022 smo zaključili kot najbolje znamo – ustvarjalno in glasno, predvsem na glasbenem področju. Tako je v soboto, 17. 12. 2022, na Starem trgu zvečer potekal koncert šolskih glasbenih skupin. Nastopilo je 10 bendov, ki so skupaj s svojimi mentorji prišli iz osmih različnih osnovnih šol v Ljubljani. Celoten dogodek sta povezovala učenca naše šole, to sta Luna Ramljak in Tian Amon Duračak, ki sta učenca 9. razreda. OŠ Ketteja in Murna je nastopila z dvema bendoma, in sicer z dolgoletnim šolskim bendom, pod mentorstvom učitelja Iztoka Zidarja, ter bendom The Tophats, ki so s svojimi avtorskimi skladbami v javnosti nastopili prvič. Bend sestavljajo: Filip Terpinc, Andraž in Veronika Srebot ter Andrej Manjulov.

Šolski bend je nastopil v naslednji zasedbi: Luna Ramljak, Andraž Srebot, Filip Trpinc, Melanija Rozman, Primož Doma, Taras Copak ter Liam Lukič, na odru pa se je učencem pridružil tudi ravnatelj, Saša Kožuh. Povabilu pa se je odzvala tudi nekdanja učenka naše šole, Nika Kores Sraka, in skupaj z bendom nastopila na odru.

Pri odru so se ustavili mnogi mimoidoči ter prisluhnili nastopu. Vsi skupaj smo ustvarili prijetno vzdušje in preživeli zares lep večer.

slika-13

Slika 13 of 13

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost