Skoči na glavno vsebino

Topel obrok za učence

Spoštovani starši,
MIZŠ je 4. 11. 2020 šole seznanilo z navodili, kako organizirati zagotavljanje toplega obroka za učence, ki ga potrebujejo. Po navodilih organizacijo prevzamejo lokalne skupnosti. Obrok pripada učencem, ki imajo subvencionirano kosilo. Učenci se na topli obrok prijavijo preko šole, ki jo obiskujejo. S prijavo učenci oziroma njihovi starši privolijo, da Mestna občina Ljubljana in šole podatke uporabijo za organizacijo priprave in prevzema toplega obroka. Učenci oziroma njihovi starši topli obrok prevzamejo na šoli. 
Za organizacijo priprave obrokov potrebujemo vašo prijavo, zato smo upravičencem po elektronski pošti poslali sporočilo s povezavo do prijavnega obrazca. Če je v družini več otrok, prosimo, da za vsakega otroka obrazec izpolnite posebej.
Otroka lahko prijavite na brezplačen topel obrok najkasneje do nedelje 8.11.2020 do 11.00. Po tej uri prijave ne bodo več mogoče. Prvi obrok bodo prijavljeni otroci dobili v torek 10.11. 2020. Vse ostale informacije bomo prijavljenim pravočasno posredovali po elektronski pošti.
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=VcuSSx3ZdE2RHTbPIpwA4_Osxw-JrBxKq33HrygTd5tUMlAwMTJXTVZVTUlJOUlaQkg5RVVIOE1TNi4u

Povezava do obvestila MOL: Topli obroki za socialno ogrožene otroke v vseh osnovnih šolah

Sklep župana Datoteka

Saša Kožuh, ravnatelj

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost