Skoči na glavno vsebino

VPIS V 1. RAZRED

Pozdravljeni starši ter bodoči prvošolci!

Vpis v prvi razred za šolsko leto 2024/25 bo potekal od 12. 2. 2024 do 15. 2. 2024 v dopoldanskih in popoldanskih terminih.

V skladu z Zakonom o osnovni šoli ste starši dolžni vpisati v 1. razred osnovne šole otroke, ki bodo v koledarskem letu dopolnili starost 6 let. Letos vpisujemo otroke, rojene v letu 2018.

Na razpolago bo dovolj terminov in primernih prostorov, da dogovorimo vse potrebno, uredimo dokumentacijo ter se hkrati spoznamo.
Tudi v primeru, da želite svojega otroka vpisati na drugo šolo (npr. v primeru selitve) ali pa bi šolanje odložili iz utemeljenih razlogov, je potrebno otroka najprej vpisati v našo šolo, pri vpisu pa nas pisno obvestite o Vaši nameri.

Na termine se boste lahko prijavljali preko spleta. Navodila za izbiro termina imate priložena. Če nimate možnosti prijave preko spleta, Vas vabimo, da pokličete na telefonsko številko svetovalne službe (051-378-178).  

Povezava za izbiro termina: 

https://outlook.office365.com/owa/calendar/Vpisprvoolcev@svetovalna.onmicrosoft.com/bookings/

Prosimo Vas, da s seboj k vpisu prinesete svoj ter otrokov osebni dokument. Veseli bomo, če se nam bo lahko na Vpisu pridružil Vaš/a prvošolec/ka. Podrobnosti in nejasnosti bomo razložili na terminu vpisa. 

Za natančnejše informacije smo dosegljivi preko telefonske številke (051-378-178), v času uradnih ur (vsak delavnik od 8.00 do 10.00 ure) ali preko elektronske pošte svetovalna@oskm.si

Lepo pozdravljeni, 

Vodstvo in svetovalna služba OŠKM

Priloge: navodila za izbiro termina: Datoteka

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost