Skoči na glavno vsebino

Otvoritev razstave ob ETM: HODIM PEŠ, TOREJ SEM!

Otvoritev razstave ob ETM: HODIM PEŠ, TOREJ SEM!

Hodim, torej sem! Bi lahko rekli ob ponovnem tednu mobilnosti, kateremu v Mestni občini Ljubljana posvečamo posebno pozornost in spodbujamo mlade in mlade po srcu, k temu, da odložimo motorna in električna sredstva vkraj ter gremo peš.

Letos je občina razpisala likovni natečaj na temo Grem peš! Razstavo likovnih izdelkov natečaja in podelitev nagrad smo 17. 9. 2019 na pobudo MOL otvorili sodelujoči z OŠ Ketteja in Murna.

Vrtčevske otroke in šolarje ter številne turiste smo navdušili z glasbenim programom, ki ga je spretno povezovala Eva Lucija Škraba.

 

 

 

S strani občine nas je pozdravila ga. Jelka Žekar – mestna svetnica Mestne občine Ljubljana in predsednica Odbora za načrtovanje in izvedbo Evropskega tedna mobilnosti 2019, ki nas je spodbudila k temu, da hodimo peš in k temu navdušimo še sovrstnike ter tako skrbimo za zdravo telo in čistejše okolje našega zelenega mesta.

Na otvoritvi so nastopile prefinjena čelistka Zarja Dragar, energični plesalki Naša Kolenik in Maruša Južina ter izjemna vokalistka, ki je požela bučen aplavz, Nika Kores Sraka. Vsem čestitke za odličen nastop!

 

zapisala Sabina Zalokar

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost