Skoči na glavno vsebino

ŠOLSKI SKLAD

ŠOLSKI SKLAD, namenitev 0,5% dohodnine

Zaradi vse večjega obsega dela Šolskega sklada, smo se člani upravnega odbora dogovorili še za dodatno možnost zbiranja sredstev, iz 0,5% dohodnine.

Ker šolski sklad ni upravičen do takega zbiranja sredstev, smo člani upravnega odbora, na seji dne 24.10.2019 sprejeli sklep o sodelovanju in podpisu pogodbe s Skladom 05, ki  sodeluje s fizičnimi ali pravnimi osebami in drugimi organizacijami (partnerji in naložbeni partnerji), ki podpirajo namene Sklada 05 in sodelujejo pri organiziranem zbiranju dohodninskih namenitev.

 

Davčni zavezanci namenitev opravijo z izpolnitvijo zahteve  (OBRAZEC IN POVEZAVA NA PREDSTAVITEV) za namenitev  0.5% dohodnine. Zahtevo izpolnijo, podpišejo in oddajo članu upravnega odbora šolskega sklada do 20. decembra tekočega leta, potem pa jih šolski sklad posreduje Sklad-u 05, ki jih odda davčnemu uradu.

 

Ker lahko tak način donacije precej pripomore k še bolj uspešnemu delu Šolskega sklada, davčnega zavezanca pa to »nič ne stane«, vas prosimo, da 0,5% dohodnine, ki sicer ostane v državni blagajni namenite našim učencem.

Za vaš dober namen se vam že v naprej zahvaljujemo.

 

Predsednica UO Šolskega sklada

Vojka Vilfan

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost