Skoči na glavno vsebino

ČAROBNI PREDNOVOLETNI BAZAR VAS VABI

Bliža se prednovoletni bazar. Kakor vsako leto bomo učenci tudi to leto pripravili izdelke za prodajo. Denar, ki ga bomo zbrali, bo namenjen v šolski sklad za nakup didaktičnih pripomočkov in finančno podporo socialno ogroženim družinam. Izdelke smo izdelovali 26. novembra na posebnem tehniškem dnevu, bazar pa bo potekal 3. decembra ob 17. uri. Na bazar lahko povabite svoje starše, stare starše, sorodnike, znance, svoje sosede …

Tam bodo nastopili tudi učenci naše šole, ki se bodo izkazali s svojim petjem in igranjem na inštrumente, učenci višjih razredov pa vas navdušili s toplim božičnim čajem.

Cilj prednovoletnega bazarja je, da se stare in ne več uporabne stvari predelajo v prekrasne izdelke, ki jih bomo ponudili na stojnicah po celi šoli. Pri izdelavi izdelkov učenci razvijamo svoje ročne spretnosti. Da nastanejo res lepi izdelki, pa mora razred stopiti skupaj. Na bazarju pa se bomo učenci preizkusili še v vlogi trgovcev in poslovnežev.

Še enkrat vas spomniva, da lahko na bazar povabite svoje najbližje, znance in prijatelje, saj si želimo, da bi prodali čim več izdelkov in se izkazali v dobrodelnosti.

Se že veselimo druženja z vami.

Lina Kramarič in Eva Primc, 6. a

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost