Skoči na glavno vsebino

PREDAVANJE ZA STARŠE: IDEJE ZA SKUPNE AKTIVNOSTI IN SAMOSTOJNO IGRO

Vabimo vas na predavanje za starše, z naslovom Ideje za skupne aktivnosti in samostojno igro, ki bo v ponedeljek, 4. decembra 2023, od 17.00 do 18.30 ure, v predavalnici IC Pika (Zemljemerska 7, Ljubljana).

Predavanje bo imela Andreja Konda, specialna pedagoginja.

Vabljeni ste starši predšolskih otrok, ki imajo celosten razvojni zaostanek, so vključeni v razvojni oddelek vrtca ali posebni program vzgoje in izobraževanja (1. stopnja).

Predavanje ni namenjeno strokovnemu izpopolnjevanju vzgojiteljev in drugih strokovnjakov. Za strokovne delavce imamo pripravljene seminarje, seznam v povezavi: https://icpika.si/za-strokovnjake/

Predavanje je brezplačno, potrebna je prijava.

  • Elektronske prijave bomo odprli v četrtek, 23. novembra 2023, od 12.00 ure naprej. Prijavite se preko spletnega obrazca, s klikom na povezavo: https://1ka.arnes.si/a/f4a478f7
  • Vaša prijava je zabeležena, če nekaj minut po prijavi dobite na vpisan e-naslov, naše povratno sporočilo (iz e-naslova Arnes-1KA).

Podatki, ki jih vpišete v prijavnico: Ime in priimek, tel. številka, e-naslov, vaš poklic, starost otroka oziroma družinskega člana, ki ima posebne potrebe; možnost zapisati tudi vprašanje za predavateljico.

Več informacij: Vabilo-Ideje za skupne aktivnosti in samostojno igro, 4.12.2023

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost