Skoči na glavno vsebino

Zobna ambulanta

OBVESTILO:

Obveščamo vas, da z ambulantnim delom predvidoma pričnemo 18.5. 2020. Zaradi več kot dvomesečne prekinitve rednega dela in novih postopkov obravnave v skladu z vsemi preventivnimi ukrepi bo naše delo drugačno in okrnjeno. Prosimo vas za razumevanje in strpnost pri novi organizaciji našega dela.

Glede novih terminov vas bomo obvestili po e-pošti ali vas bomo poklicali.

Prosimo vas, da nam kakršnokoli vprašanje ali težavo sporočite na e-pošto za elektronsko naročanje, kajti na telefonu bomo večkrat nedosegljivi, saj smo ves čas dela oblečeni v zaščitno opremo in bomo na telefonske klice težko odgovarjali.

Po navodilih NIJZ se moramo držati nekaterih sprememb, ki so v pomoč zaščiti vas, ostalih pacientov in zaposlenih.
Dan pred vašim terminom vas bomo poklicali po telefonu in vas spomnili, da izpolnite VPRAŠALNIK.

vprašalnik-covid-19-ministrstvo-za-zdravje.docx

Izpolnjenega in podpisanega fotografirate in nam ga pošljete po e-pošti ali ga prinesete s sabo na določen termin. Naša ambulanta bo pred vašim obiskom stopila v stik z vami in vam zastavila nekaj vprašanj. Vstopanje v ordinacijo bo mogoče le posamično, ob točno določenem terminu in samo naročenim.V ambulanto vas bo pospremila asistentka, saj bo vhod v šolo in čakalnico zaklenjen. Otroci naj  vstopajo sami, spremstvo ene odrasle osebe je dovoljeno le pri manjših otrocih in osebah, ki potrebujejo pomoč spremstva. Vstop bo omogočen le zdravim, brez simptomov COVID-19 in prehladnih obolenj. Preden nas obiščete, je potrebno poskrbeti za brezhibno ustno higieno – s tem zmanjšate količino nepotrebnih mikrobov v ustni votlini, zaščitite sebe in druge. Vstop v ordinacijo je možen le z masko. Pred vstopom si nadenite zaščitno masko čez usta in nos, ne snemajte je, dokler se ne usedete na zobozdravniški stol. Na vhodu  bo poskrbljeno za razkuževanje rok.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav,

Martina Gornjak

dr.dent.med.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost