Skoči na glavno vsebino

Vpis v prvi razred

Spoštovani starši otrok, ki so rojeni leta 2015,

V šolskem letu 2020/2021 bo vaš otrok postal prvošolec. Če je bivališče vašega otroka v šolskem okolišu OŠ Ketteja in Murna, Vas vabimo k vpisu. V skladu z Zakonom o osnovni šoli so starši dolžni vpisati v 1. razred osnovne šole otroke, ki bodo v koledarskem letu dopolnili starost 6 let.

Vpis otrok v prvi razred bo potekal ob doslednem upoštevanju zaščitnih ukrepov za preprečevanje epidemije NIJZ in MZŠŠ. Na razpolago bo dovolj terminov in primernih prostorov, da zagotovimo  varnost staršev, otrok in zaposlenih ter se hkrati spoznamo, dogovorimo vse potrebno  in uredimo dokumentacijo.

Tudi v primeru, da želite svojega otroka vpisati na drugo šolo (npr. v primeru selitve) ali pa bi šolanje odložili iz utemeljenih razlogov, je potrebno otroka najprej vpisati v našo šolo, pri vpisu pa nas pisno obvestite o vaši nameri.

Vpis bo potekal v tednu od 9.2.2021 do 12.2.2021 v dopoldanskih in popoldanskih terminih. Na termine se boste lahko prijavljali preko spleta. Navodila za izbiro termina imate priložena. Če nimate možnosti prijave preko spleta, vas vabimo, da pokličete na telefonsko številko svetovalne službe (01/520 65 77).

V primeru, da se ne morete udeležiti vpisa otroka v 1. razred osebno, nam le to sporočite na elektronski naslov svetovalna@oskm.si in vam bomo zagotovili termin za vpis po spletu.

Dokumentacijo, katero smo Vam poslali z Vabilom, lahko izpolnite že doma in prinesete izpolnjeno. Podrobnosti in nejasnosti bomo razložili na terminu vpisa. Prosimo vas, da s seboj k vpisu prinesete izpolnjen Vprašalnik za starše prvošolcev ter otrokov osebni dokument. Veseli bomo, če se nam bo na Vpisu lahko pridružil tudi Vaš prvošolec.

Lep pozdrav!

Svetovalna služba in vodstvo šole

Povezava do izbire termina za vpis: OŠ Ketteja in Murna (office365.com)

Priloge:

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost