Skoči na glavno vsebino

Govorilne ure PS – marec

Spoštovani starši,

v mesecu marcu bomo po dolgem času začeli s skupinskimi popoldanskimi govorilnimi urami na predmetni stopnji.

Ker razmere še vedno niso najbolj optimalne, bodo govorilne ure potekale tri dni in nanje se boste starši predhodno naročili. Na ta način bomo uspeli zagotoviti čim bolj varno okolje. Govorilne ure bodo potekale od 29. 3. do 31. 3. (učitelji, ki bodo odsotni zaradi tabora 7.r bodo imeli govorilno uro 5. 4. 2022) in sicer tako kot doslej od 17.00 do 18.30.

Razpored učiteljev:

torek, 29. 3.sreda, 30. 3.četrtek, 31. 3.torek,  5. 4. (dodatni termin zaradi tabora)
Saša Kožuh (tajništvo)Matjaž Zupan (zbornica)Irena Verstovšek (zbornica)Ksenija Mrzel (42)
Tina Klavs Kožuh (44)Sabina Zalokar (43)Boris Holešek (42)Marija Pikon (38)
Mitja Poljanšek (4)Saša Vidmar (42)Iztok Zidar (41)Damjana Sokler (43)
Ana Vrečar (3)Matjaž Lušin (48)Blaženka Alič (5) 
Anja Fideršek (7)Milena Cotman (38)Aleš Seliškar (zbornica) 
Igor Vrhunec (45) 
Vojka Vilfan (48) 
Vesna Možek Oblak (42)   

Za namen naročanja na termine sem pripravil elektronsko rezervacijo termina – povezava: https://outlook.office365.com/owa/calendar/OKettejainMurna@oskim.onmicrosoft.com/bookings/s/V7j2oBm3VUC7alAad9R8EA2

Za učitelje, ki so na taboru in bodo na voljo teden dni kasneje – povezava: https://outlook.office365.com/owa/calendar/OKettejainMurna@oskim.onmicrosoft.com/bookings/s/55VmViRwG0m0RquvsyX0uw2

Prijavo na govorilno uro opravite tako, da na spletni strani za prijavo (klik na zgornjo povezavo) najprej izberete učitelja, potem datum, ko je učitelj na voljo in na desni strani uro. Spodaj vpišete svoje ime in priimek, elektronski naslov in ime in priimek učenca za katerega prihajate na govorilno uro. Na koncu kliknete na gumb Rezerviraj. Na elektronski naslov, ki ste ga vpisali, boste dobili povratno informacijo o registraciji. Rezervacijo morate opraviti najmanj 24 ur pred govorilno uro. Ker je število terminov omejeno, vam predlagam, da termin rezervirate čim prej. V primeru, da terminov ne bo več na voljo, je pa obisk učitelja precej nujen, predlagam, da učitelju napišete sporočilo na njegov elektronski naslov in bosta skupaj poiskala rešitev.

Sistem s predhodnim naročanjem na govorilne ure je tudi za nas učitelje novost, zato prosim za malenkost potrpljenja v primeru da ne bo šlo vse kot mora.

Za vstop v šolo vam ni treba več izpolnjevati pogoja PCT, morate pa nositi masko.

S spoštovanjem

Saša Kožuh, ravnatelj

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost