Skoči na glavno vsebino

PRAKTIČNA DELAVNICA: VZGOJA IN UČENJE Z MANJ STRESA

Vzgoja marsikateri mami in očetu predstavlja velik izziv, kar se večkrat kaže v pretiranem povzdigovanju glasu in drugih oblikah povečanega trenja v družinskih odnosih. Podobni znaki se lahko kažejo tudi v razredu, ko imajo učitelji občutek, da otrok ne obvladajo, da je razredna dinamika prehitra in preglasna, da jih otroci ne slišijo in ne upoštevajo danih navodil …

Vas in vaše sodelavce vabimo na brezplačno online delavnico Vzgoja in učenje z manj stresa, ki bo v torek, 12.12.2023 ob 20. uri. Vodil jo bo Gaber Marolt, NLP Master Trainer, oče 4 otrok in avtor istoimenske knjige Vzgoja in učenje z manj stresa, ki je do sedaj obogatila že več kot 500 knjižnih polic domov in knjižnic.

Preteklih izvedb omenjene delavnice si je do sedaj ogledalo že več kot 8000 gledalcev in njihovi odzivi so zares odlični. Sedaj imate priložnost, da vsebini prisluhnete tudi v živo, Gaber pa vam bo z veseljem odgovarjal tudi na vaša vprašanja. Če vam termin ne ustreza, nič hudega – na voljo bo tudi posnetek.

Vabljeni k prijavi tukaj: PRIJAVA.

Znanje NLP staršem in pedagogom velikokrat omogoča, da lažje vzpostavijo stik z otroki, zato ti bolj prisluhnejo njihovi vsebini in tudi vzgojnim sporočilom. Učenje in vzgoja sta najučinkovitejša, ko potekata na sproščen in zabaven način. Metode NLP so pri tem pomagale že mnogim staršem in pedagogom, saj njihovo delo poteka bistveno lažje.

Delavnica Vzgoja in učenje z manj stresa omogoča spoznavanje konkretnih nasvetov s področja NLP, ki jih lahko že takoj uporabite pri svojem delu. Temeljijo na predpostavkah o komunikaciji, naših odzivih na sporočila drugih in načinih razmišljanja, ki vplivajo na naše vedenje. Vse to je tudi temelj našega odnosa pri vzgajanju in poučevanju.

Veseli bomo, če boste vabilo poslali tudi staršem otrok vaše šole.

Prijeten december,

Nataša, NLP Center

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost